Çeşme ve Alaçatı Otelleri

Çeşme ve Alaçatı Otelleri 2023

Çeşme Otelleri ve Alaçatı Butik Otelleri 2023 yılı güncel bilgiler ile Cesmebook.com’da!

 

Çeşme Erken Rezervasyon | Uygun Fiyatlı Oteller | Alaçatı Butik Oteller | Herşey Dahil Oteller | Cesmebook.com

Otelleri İnceleyebilirsiniz

Palas Alaçatı

palas

Alaçatı’nın en gözde otellerinden biri olan Palas Alaçatı ‘nın bazı odaları balkonlu, bazıları ise direk bahçeye açılmaktadır. Çocuk kabul etmeyen otel özel olarak Alaçatı’nın taş mimarisine sadık kalınarak inşa edildi.

Çilek Marina Otel

cesmebook cilek2

Çeşme Marina ve Çeşme Merkez otogara yürüme mesafesinde bulunan Çilek Marina Otel, bir aile işletmesidir. Suit ve standart odalardan oluşan Çilek Marina Otel Çeşme, ayrıca yüzme havuzuna sahiptir.

Boyalık Beach Hotel

boyalik

Çeşme Boyalık Mevkide yer alan Boyalık Beach Hotel, beş yıldızlı bir otel hizmeti vermektedir. Havuz ve plajı bulunan Boyalık Beach Otel’in harika manzarası ve ılık denizi mevcuttur.

Altın Yunus Resort Hotel

altinyunus

Çeşme’nin en köklü oteli olan Altın Yunus Resort Hotel , bünyesinde ufak marinanın bulunduğu beş yıldızlı bir oteldir..Toplam 423 odası bulunan otelde  9 adet kapalı ve açık yüzme havuzu, tüplü dalış okulu ve çeşitli açık hava etkinlikleri vardır.

Kosa Otel Çeşme

kosa-otel-cesmebook-8

Çeşme’nin Fener Koyunda özenle dizayn edilmiş 34 otel odası ve 4 bungalovu ile hizmet veren Kosa Otel Çeşme Marina ve Çeşme’nin Altınkum / Pırlanta Plajlarına yakın bir butik otel konseptindedir.

Kanuni Kervansaray Hotel

kervansaray

Geleneksel bir Osmanlı konukevinde faaliyet gösteren Çeşme Kanuni Kervansaray Otel , bir avlunun etrafında Osmanlı dönemine ait zarif bir tarzda donatılmış odalar sunmaktadır. Kervansaray Otel’de yat limanı ve Çeşme Kalesi manzaralı bir teras bulunmaktadır.

Kaptan Otel Çeşme

kaptan

Çeşme Merkez’e yürüme mesafesinde bulunan Captain Hotel Çeşme’de açık yüzme havuzu, wi-fi ve spa hizmeti bulunmaktadır. Otelin mutfaklı süitlerinde klima, uydu TV ve balkon mevcuttur. Çeşme’yi tepeden gören manzarasına sahiptir.

Çeşme Marina Konukevi

marina

Çeşme Marina Yat Limanı’nda yer alan Çeşme Marina Konukevi, Ege Denizi’nin ve yat limanının güzel manzarasına sahip klimalı odalar ve bir açık yüzme havuzuyla hizmet vermektedir. Çeşme Merkezi konumdadır ve Ayayorgi Koyu, Pırlanta Plajı yakındır.

Dalyan Residence Suit Otel

dalyan

Çeşme Dalyanköy Mevki’de yer alan Çeşme Dalyan Residence Otel, Çeşme ilçesindeki güzel bir koyun kıyısında konumlanmıştır. Residence otelde güneşlenme terası, açık yüzme havuzu ve harika bir deniz manzarasını sunan bir teras bulunmaktadır. Ayrıca bünyesine ait özel plajı bulunmaktadır.

Çilek Butik Otel / Dalyan

cilek dalyan

Çeşme Dayanköy manzarasına sahip Çilek Butik Otel Dalyanköy iki ayrı blogtan oluşmaktadır.Otelin genelinde ücretsiz wi-fi erişimi mevcuttur.Bir geniş yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır.Odalarının her biri meyve isminde adlandırılmış.

Pasifik Hotel Çeşme

pasific

Çeşme Merkez’de bulunan Pasifik Hotel Çeşme, deniz kıyısında yer almaktadır. Ege Denizi ve Sakız Adası manzaralı balkonlara sahip klimalı odaları bulunan Pasifik Otel’in hemen yan tarafta bulunan kumsalı olan Tekke Plajı; otele sadece 8 metre mesafededir.

Ayayorgi Hotel By T

ayayorgi

Çeşme’nin popüler Koyu olan Ayayorgi Koyu’na 250 metreden daha kısa mesafede yer alan “Aya Yorgi Hotel by T ” Ayayorgi’de açık yüzme havuzu, panoramik deniz manzaralı bir teras bulunan odaları uygun fiyatları ile hizmet vermektedir.

Ege Tulip Çeşme

ege

Çeşme Marina’ya sadece 600 metre, Çeşme Kalesi’ne ise yürüyerek 10 dakika uzaklıkta yer alan Çeşme Ege Tulip, açık yüzme havuzu, 24 saat açık resepsiyon ve tüm odalarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmaktadır. Çocuklar için bir oyun alanı bulunmaktadır.

Pırıl Termal Hotel

pirik

Çeşme Marina‘ya 600 metre mesafede olan Çeşme Pırıl Otel, 2 adet açık yüzme havuzu ve servis ile hizmet verilen özel plaj alanına sahiptir.Çeşme Pırıl Otel’de termal havuz ve Türk hamamı içeren bir sağlıklı yaşam merkezi bulunmaktadır.

Radisson Blu Spa Hotel

radisson blu 2019

Çeşme Ilıca plajına birkaç adım mesafede yer Çeşme Radisson Blu Otel 1000 m²lik açık bir yüzme havuzuna sahiptir. Tesiste 3 hamam, ultra modern bir fitness merkezi ve saunalar bulunmaktadır.

Kalyon Çeşme Hotel

kalyon

2015’te hizmet vermeye başlayan Kalyon Çeşme Otel ; Kalyon Turizm Grubu’nun lüks konaklama ve restoran  hizmeti anlayışıyla Çeşme Ilıca mevkisinde hizmet vermeye başlamıştı. Butik otel deneyimi yaşatan Kalyon Çeşme’de odalar lüks olarak donatılmıştır.

Çeşme Ufuk Hotel

ufuk

Çeşme Sahilde bulunan, Çeşme Marina ve Çeşme Merkeze yürüme mesafesinde yer alan Çeşme Ufuk Butik Hotel’in tüm odaları deniz manzaralıdır. Butik otel hizmeti veren Ufuk Otel Çeşme, kahvaltı ve oda hizmeti vermektedir.

Boyalık Rooms Hotel

rooms

Çeşme Boyalık Mevki‘de bulunan Çeşme Rooms Otel , deniz manzaralı geniş odalar ile hizmet sunmaktadır. Rooms Smart Otel’de Boyalık Plajı ile özel plaj alanı, şezlonglarla çevrili açık yüzme havuzu ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti bulunmaktadır.

Alaçatı Butik Oteller

1850 Hotel Alaçatı

1850

Alaçatı’nın tarihine sadık kalınarak inşa edilen Alaçatı 1850 Otel , Alaçatı merkezde yer alıyor. Alaçatı tarihine tanıklık etmiş taşlardan yapılmış ve Rum evlerinden ilham alınarak inşa edilmiş nostajik bir oteldir.

Alaçatı Alavya Otel

alavya

Alaçatı Alavya Otel Alaçatı’nın göbeğinde, geleneksel Alaçatı mimarisinin özelliklerini taşıyan taş bir yapıda hizmet veren butik bir oteldir. Şemsiye ve şezlonglar ile çevrili açık yüzme havuzuna sahiptir. Merkezde yer almaktadır.

Alaçatı Begonvil Otel

begonvil

Alaçatı Begonvil Otel; Alaçatı’nın merkezinde yer almaktadır. Begonvil otelin kahvaltısında tamamı çiftlikte üretilen organik kavun, biber, zeytin ve zeytinyağı servis edilir. Ayrıca otelin bünyesinde hamam da bulunmaktadır.

Beyevi Alaçatı Hotel

beyevi

Eski bir Rum evinin yenilenmesi ile otel olarak hizmete dönüştürülen Alaçatı Beyevi Otel, Alaçatı’nın en seçkin otellerinden birisidir. Bazı odalarında cumbalı pencere bulunmaktadır. Taş mimarisi ve kahvaltısı ile ön plana çıkan butik otellerdendir.

Evliyagil Hotel By Katre

katre front

Alaçatı Evliyagil Hotel by Katre Otel,  Alaçatı İnönü Caddesi üzerinde bulunmaktadır.Konforlu odaları ile Alaçatı’nın serinliğini, oksijenini içinize çekebileceğiniz olan otelde 10 oda bulunmaktadır. Kahvaltısı ile popüler bir oteldir; Katre Kahvaltı…

Asma Han Otel

asmahan

Adını üzüm çeşitlerinin adlarından alan odalardan oluşan Asma Han Otel Alaçatı merkeze 350 metrede yer alıyor. Ev yapımı reçeller ile harika bir kahvaltı sunan Asma Han Otel kahvaltısını yemyeşil bahçesinde sunmaktadır.

Gaia Alaçatı Hotel

gaia-alacati2019

Alaçatı’nın merkezinde bulunan Gaia Alaçatı, geleneksel Alaçatı mimarisi ile inşa edilen taş otelde hizmet veriyor. Konforlu odaları ve güler yüzlü hizmetiyle misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor.

Hotel Pop Alaçatı

pop-alacati001

Hotel Pop Alaçatı, Hacımemiş’e yürüme mesafesinde Alaçatı Hacımemiş‘in ışıltılılarının içerisinde fakat bu ışıltılardan da kendini sakınabilen bir bahçesi ile hepsi birbirinden farklı 8 odası, serin bir avlusu ve küçük bir yüzme havuzu olan bir Alaçatı otelidir.

Ilıca Otelleri 2020

Ilıca Spa Resort Hotel

6801179_orig

Çeşme Ilıca Mevki’de yer alan ve Ege kıyısında mavi bayraklı bir plajı olan 5 yıldızlı otel hizmeti veren Ilıca Hotel Spa‘da biri termal suyla dolu toplam 7 açık havuz ve panoramik pencereli bir açık büfe restoran bulunmaktadır. Erken rezervasyon için otel ile iletişime geçiniz.

Azure Vista Suites Residence

azure_10.jpg

Çeşme Ilıca’da deniz kıyısına sadece 70 metre mesafede yer alan Azure Vista Residence Çeşme ücretsiz şezlong ve şemsiyelerle çevrili açık havuzu, bahçesi ve terası vardır. Odalar tam donanımlı mutfağa sahiptir. Dilerseniz kahvaltısız olarak hizmet alabilirsiniz.