Alaçatı Serpme Kahvaltı 2021

Alaçatı Serpme Kahvaltı Mekanları 2021

Alaçatı Köyiçi’nin mistik atmosferi içerisinde Serpme köy kahvaltısı keyfini ailenizle saatlerce deneyimlemek isterseniz,  aşağıdaki kahvaltı mekanlarını inceleyerek başlayabilirsiniz.

Çeşme Alaçatı‘da açılan en yeni kahvaltı mekanlarını sizler için derledik! 2021’in en yeni Alaçatı kahvaltı mekanlarını keşfedin… Kışın hazırlanan ev yapımı reçeller, tarlada üretilen organik ürünler ,Sakız Adası’ndan getirilen macunlar ve bunlardan hazırlanan anne eli değmiş misali Alaçatı serpme kahvaltılar

Alaçatı’nın tarihi mistik atmosferi içerisinde köy kahvaltısının yanı sıra farklı kahvaltı menülerinden oluşan ve monotonluktan sıkılanlar için yeni kahvaltı deneyimi yaşayabileceğiniz ender mekanları Çeşme’nin en güncel sitesi cesmebook.com  olarak sizler için derledik:

Sakız Reçeli Alaçatı

20160809_074358-02-e1471628149745

La Capria Suite Hotel bünyesinde bulunan Sakız Reçeli Alaçatı; çeşit çeşit menü kahvaltı seçenekleriyle methedilmeye devam ediyor.

Ortalama fiyat kişi başı 35-45 TL

BreNdi Kahvaltı Alaçatı

brendi9

​BreNdi Alaçatı 130 yıllık taş binası ile zeytin ağaçları ve asmaların altında hizmet sunan BreNdi Alaçatı, Hacımemiş Mahallesi’nde bulunuyor.

Mekan 2021 ‘de kapalıdır.

Bumba Breakfast Club

bumbabreakfast

Bumba Breakfast Club, Alaçatı Hacımemiş mahallesinde 130 yıllık taş binaya sahip bahçesinde misafirlerini sakız , limon , nar , zeytin ağaçları ve güleryüzlü ev sahipleri ile karşılıyor.

Katre Kahvaltı 2019

katre-kahvalti-2019

Asla Tezgaha Oturma!” sloganı ile popüler olan Katre Kahvaltı; Alaçatı ‘da butik otel hizmeti veren Katre Otel‘e bünyesinde yer almaktadır.

Demlik Alaçatı Kahvaltı

demlik-alacati

Alaçatı Çamlık yol üzerinde yer alan Demlik Kahvaltı Alaçatı, sizlere ağaçlar altında kahvaltı imkanı sunuyor.

Zeytinaltı Kahvaltı

zeytinalti-alacati0001

Alaçatılı bir ailenin ev sahipliğinde kahvaltı sunan Zeytinaltı, tamamen doğal lezzetleri, ağaçlar altındaki mekanıyla misafirlerine huzuru garanti ediyor.

Çeşme ve Ilıca Kahvaltı Yerleri

Halabağı Kahvaltı Evi

halabagi-kahvalti3

Çeşme Ovacık Mevki’de yer alan Halabağı Kahvaltı Çeşme sizlere ağaçlar altında organik bir kahvaltı sunuyor. Tavukların dolaştığı Halabağı Kahvaltı Evi‘nde peynirler el yapımı ve domatesler organik…

Fullmoon Kahvaltı

fullmoons-kahvalti-cesme

Otogara ve Çeşme merkeze yürüme mesafesinde olan FullMoon Rooms otelin bahçesinde organik ürünlerden oluşan kahvaltısını deneyimleyebilirsiniz.

Çeşmekeş Kahvaltı

cesmekes-kahvalti11

Çeşmekeş Otel sizlere Serpme Kahvaltı eşliğinde gelen semaverden çayınızı sıcak sıcak içebilir; ev yapımı sıcak pişi,ev yapımı reçel ve bazlamayla kahvaltı keyfi yapabilirsiniz.

Lavanda Brunch

9

Çeşme Ovacık‘da yer alan Lavanda Brunch’ta mis gibi lavanta kokuları içerisinde  sabah kahvaltınızı yapabilirsiniz; dilerseniz lavantalardan ve lavanta yağından satın alabilirsiniz.

Bazlama Kahvaltı Çeşme

bazlama-kahvalti.-cesmejpg

Çeşme Dalyanköyyolu üzerinde bulunan Bazlama Kahvaltı‘da yok yok .Bazlama sloganı  Burada doymadan kalkmak yok” ‘tur.

Sedir Kahvaltı

sedir-kahvalti-evi001

Çeşme Ilıca yolu üzerinde yer alan Sedir Kahvaltı Çeşme’de Ilıca‘yı tepeden gören harika manzarası eşliğinde serpme kahvaltı keyfi sürebilirsiniz.