Alaçatı Wind Fest 2020

Alaçatı Wind Fest 2020

Alaçatı Çağla Kubat Sörf Okulu

Alaçatı Wind Fest 2020 Tarihleri Eklenecektir !! 


Dünyanın önde gelen sörf merkezlerinden olan ve rüzgar hızı ile ivme kazanan Alaçatı, sörf sporunun cennet mekanı olarak dünya literatürüne de geçerek her yıl Alaçatı Sörf Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Festival süresince sadece yarışmacıların değil, tutkunlarının da buluşma noktası olan festival; müzik, tatil, spor, eğlence ve yarışlarıyla Türkiye’nin ilk sörf odaklı eğlence ve müzik festivali oldu.

Alaçatı Wind Fest bu sene uluslararası bir organizasyon ile 01 Eylül – 06 Eylül 2019 tarihleri arasında Çeşme Alaçatı’da bulunan Çağla Kubat Sörf Okulu‘nda gerçekleşecektir.

Çağla Kubat Kimdir ?

 

İçindeki spor aşkı yaşamın her alanında ilham kaynağı olan ve tüm Türkiye’ye windsurfu tanıtan Çağla Kubat ve sörf dünyasının en deneyimli isimlerinden başarılı yarışçı Jimmy Diaz, şimdi sörfün macera dolu ve eğlenceli doğasını kendi tecrübeleriyle birleştirerek sizlerle buluşturmak istiyor.

ÇAĞLA KUBAT WINDSURF ACADEMY yalnızca bir windsurf okulu değil, aynı zamanda çok yönlü bir eğitim ve eğlence merkezi…

Windsurf eğitimlerinin yanında okulumuzda düzenlediğimiz, Yoga, Dağ Bisikleti ve Zumba gibi Fitness Programlarının yanisira markanızın ihtiyaçlarına göre yaratıcı fikirler ile size özel tasarlayacağımız eğlence yarışları ve hafta sonları Surfer’s Party gibi etkinliklerinin sayesinde SPOR, MÜZİK VE EĞLENCE tek mekanda birleşiyor.

ÇAĞLA KUBAT WINDSURF ACADEMY NEREDE?

Adres: Akçakaya Mevkii, Liman Karşısı, 35000 Liman Karşısı Alaçatı/Çeşme/İzmir

Bunlara da bakabilirsiniz :

Leave a Comment