Çeşme Boyalık Plajı 2019

Çeşme Boyalık Plajı 2019

Boyalık Plajı Çeşme‘de yaklaşık 4 km’lik uzunluğuyla ve Ilıca plajına benzer kumsalıyla Çeşme’nin kuzeyinde, Ilıca ile Çeşme merkez arasında yer alan zaman zaman dalgalı olmasına rağmen ince kumlu ve turkuaz mavisi denizinde ne kadar açılırsanız derin olmayan deniziyle eşsiz bir plajdır.

Boyalık Plajı’nda hakim olan poyraza karşı insan daima zinde kalmaktadır.

Boyalık Mevki bünyesinde otellere ait bölgesi de olan boyalık plajında şezlong+şemsiye hizmeti veren işletmeler ile birlikte su sporları hizmetleri de vardır.

Fotoğraflar

Cesmebook Öneriyor!

Balıklarla beraber yüzebileceğiniz Boyalık Plajı’nda satılan midye ve süt-mısırı deneyebilirsiniz. Su sporları ile suda eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Boyalık Plajı Giriş Ücreti

Havlunuzu kapıp yalnız takılabileceğiniz Boyalık Halk Plajı alanından başka belirli bir şezlong şemsiye ücreti vererek de otellere ait plajdan hizmet alabilirsiniz.

Plaj hizmeti veren işletmelerden uygun fiyata şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz. İki kişi için ortalama fiyat iki şezlong şemsiye 40-60 TL civarındadır. Otellerden hizmet almak isterseniz bu fiyatlar kişi başı olarak 60-100 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Çeşme Boyalık Plajı Nerede?

Adres: Boyalık Mahallesi, Boyalık Halk Plajı, 35930 Çeşme/İzmir

Bunlara da bakabilirsiniz :

Leave a Comment