Electronica Festival Çeşme 2021




Electronica Festival Çeşme 2021

 

Elektronik müziğin sevilen etkinliği Electronica Festival, 2021 yaz sezonunda Çeşme’de yine unutulmaz performansları sizinle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

 

Türkiye’nin en köklü elektronik müzik festivali Electronica Festival, 31 Temmuz & 1-2 Ağustos 2020 tarihlerinde 17. yılında 7. kez ziyaret edeceği Çeşme’de gerçekleşecek !

 

Dünyanın ve Türkiye’nin birbirinden önemli elektronik müzik DJ’lerini ağırlayan Electronica Festival, bu yıl Çeşme’de 7. yaşına giriyor.

Çeşme Fun Beach‘te gerçekleştirilecek olan Electronica Festival Çeşme 2020, doğayla iç içe müzik dolu saatler geçirmenizi sağlayacak.

Yine yüzlerce kişinin aynı anda dans edeceği, geceyi aydınlatacak Electronica Festival’de gündüz saatlerinde ise elektronik müziğin en iyileri set başındayken yazın tadını deniz, kum ve güneşle çıkaracaksınız.

 

 

Electronica Festival Çeşme Biletleri

 

Kamp + Kombine Biletler: Cuma – Cumartesi – Pazar

Kamp + Kombine bilet, festival ve kamp alanı giriş imkanı sağlar. Bilet sahiplerinin kendi çadırlarını getirmeleri gerekmektedir.

Elektronik müzik tutkunlarını her yıl dans sahnelerinin en yeni ve en başarılı isimleriyle buluşturan Electronica Festival, 2020’yi yepyeni sürprizlerle karşılıyor!

 




Electronica Festival Çeşme Bilet Fiyatları


Sevgili Bileti – 350.00 TL (2 bilet fiyatıdır)
Kombine + Plaj – 270.00 TL


Sevgili Bileti – 500.00 TL (2 bilet fiyatıdır)
Kamp + Kombine + Plaj – 378.00 TL

 

31 Temmuz ve 1-2 Ağustos 2020 tarihleri arasında Fun Beach’te gerçekleştirilecek olan Electronica Festival Çeşme, bu yıl dansa doyamayanlar için bir ilk olarak üç güne yayılıyor ve son yıllarda çok istenen kamp/konaklama paketlerini katılımcılarına sunuyor.

Yaz mevsiminin en güzel anılarını, heyecan verici sanatçı seçkisi ile ölümsüzleştiren Electronica Fesival Çeşme için geri sayım bir kez daha başlıyor…

Türkiye’nin en köklü elektronik müzik festivalinin 17. yılında siz de bu bitmeyen partide yerinizi alın!

 

Electronica Festival Çeşme Nerede ?

 

Fun Beach Club Çeşme / İzmir

Adres: Altınkum, Şehit Mehmet yolu/Kum kilise mevki, 10305 Çeşme/İzmir

 




%100 Music presents Electronica Festival Çeşme Fotoğrafları

 

Bunlara da bakabilirsiniz :

Leave a Comment