Pachamama Alaçatı Hotel

2019 sezonunda hizmet vermeye başlayan 16 odası ile hizmet veren Pachamama Hotel Alaçatı misafirlerini Adult Only (+16) sadece yetişkin olarak kabul ediyor.

Pachamama Alaçatı Hotel

Dekorasyonunda sanatsal dokunuşların ve tasarımın ön plana çıktığı Alaçatı’da bulunan Pachamama Alaçatı Hotel 2020 sezonunda da büyülü bir atmosferde misafirlerini ağırlıyor.

Zemini sedir ağacı ile kaplı, duvarları kil bazlı sıvadan, tavanları ise kargıdan yapılmış Pachamama Alaçatı odaları ile doğanın güzelliklerini iç mekanlarına taşıyan tesis, misafirlerine konfor, huzur ve şıklığın ön plana çıktığı Ege ruhunu doyasıyla sunuyor.

Ücretsiz Olanaklar

İnternet Bağlantısı
Kablosuz (Ücretsiz)
Sigara İçme Alanı
Otopark (Tesis Harici)
Bahçe/Teras

24 Saat Resepsiyon
Açık Havuz / Lobi
Havuz Havlusu
Günlük Temizlik
Toplantı Salonu

Fotoğraflar

Pachmama Oda Çeşitleri : Executive Balkonlu Oda, Bahçe Teraslı Oda, Balkonlu Suit, Bahçeli Suit, Balkonlu Twin Oda, Bahçeli Twin Oda

Cesmebook Öneriyor!

Pachamama Alaçatı önerilerimiz yakında burada olacaktır. Takipte kalın!

Pachamama Alaçatı Oda Fotoğrafları

Pachamama Alaçatı Fiyatları

Pachamama Alaçatı Otel Konaklama Fiyatları sezon ve sezondışı olmak üzere fiyatlar değişmektedir. Ortalama olarak Pachamama Alaçatı Oda Fiyatları günlük olarak 864 TL ile 1800 TL arasında değişmektedir.

Pachamama Alaçatı Nerede?

Pachamama Alaçatı Hotel Alaçatı’nın kalbinde; popüler olan Hacımemiş Mahallesi’ne birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde kalıyor.

Pachamama Alaçatı Adres: Alaçatı, 13024 Sokak No:12, 35937 Çeşme/İzmir

 

Bunlara da bakabilirsiniz :

Leave a Comment